4 נתחי הבשר המומלצים להכנה במעשנה

חובבי מעשנות, נוהגים בדרך כלל, להכין את אותם נתחי הבשר בכל פעם. הדבר נובע מתוך חיבה לנתחי בשר מסוימים, אותם הם יודעים להכין על הצד ביותר. אבל לפעמים, צריך קצת לצאת מהקופסא ולנסות דברים חדשים. במקרה הכי גרוע, לא תצליחו בפעם הראשונה ותלמדו להבא. בכל אופן, אנחנו כאן כדי לחסוך לכם את הטעויות ולהציג בפניכם 4 נתחי בשר שמומלץ להכין במעשנה.

אם תבחרו באחד או יותר מהנתחים הללו, אתם תוכלו להיות בטוחים שבחרתם נכון. אז למה אתם מחכים? בואו נתחיל.

 

נתח שייטל

מדובר באחד הנתחים האהובים ביותר על חברי המערכת שלנו. אנחנו רק כותבים עליו וחושבים על התיבול שנוסיף לו בסוף היום, כשנגיע אל המעשנה שלנו. בכל אופן, נתמקד בשייטל. יש לו עומק של טעמים והוא נחשב לנתח דל שומן. אם אתם רוצים שהנתח שלכם, לאחר ההכנה במעשנה יהיה רך יחסית, אתם צריכים לבקש מהקצב שלכם שייטל מיושן.
ההמלצה שלנו היא להגיש אותו עם תפוחי אדמה או פירה אבל זו כמובן רק המלצה, אתם תבחרו בסופו של דבר את התוספת המתאימה לכם.

 

אווזית

אם טרם שמעתם על האווזית, תתנו לנו לחדש לכם. הנתח הזה רק נשמע כמו חתיכה של עוף, אבל מדובר בעצם בנתח האחורי שנמצא באזור הירך. אפשר להכין ממנו סטייקים מפוארים עם מעשנת ווד פלט.
אם אתם בוחרים בסטייק זה, אנו ממליצים לכם לבקש מהקצב שלכם שיחתוך לכם נתח עבה, כמה עבה? 7 ס"מ לפחות.
התוספת שמתאימה לאווזית יכולה להיות ירקות מוקפצים, בטטה בתנור ואורז פרסי.

 

פלנק סטייק

מדובר באחד הנתחים הפופולריים ביותר בארצות הברית, כך שאם יש אמריקאים בקהל – ההמלצה הזו מותאמת במיוחד עבורכם. מדובר בנתח נוח יחסית וניתן להכין אותו בדרכים שונות במעשנה. להלן כמה אפשרויות הכנה:

  • שיפודים
  • סטייקים
  • צלייה ארוכה ועוד

התוספת שמתאימה להגשה עם הנתח הזה היא צ'יפס, פשוט בגלל שמדובר כאן בסטייק אמריקאי וכמו שאומרים שברומא היה רומאי, אז באמריקה, היה אמריקאי.

 

כף (מספר 16)

זהו נתח אחורי שנחשב לרזה ויבש יחסית. הוא אינו מתאים עבור כל אחד, כך שאם אין לכם היכרות אתו מראש, אנחנו היינו ממליצים לא להכין אותו עדיין, אלא לנסות קודם כל לטעום אותו קודם במסעדה ולהחליט אם מדובר בנתח שאהוב עליכם. אם מצאתם את הנתח כערב לחיך, אנחנו מזמינים אתכם לקנות אותו אצל הקצב שלכם ולבקש שלא להסיר את שכבת השומן. כאן אתם יכולים לבחור את התוספת המתאימה לכם, אנחנו פשוט חושבים שכל תוספת תוכל להתאים עבור נתח זה.

אלו היו 4 נתחי הבשר המומלצים להכנה במעשנה והתוספות שיכולות להתאים להם. אנו מאחלים לכם שתיהנו מההכנה וכמובן שגם מהתוצאה הסופית. בתיאבון!

אולי יעניין אותך גם