חיפוש

4 דרכים לבחור כיסא בר איכותי למסעדה

ריבוי האפשרויות ברכישת מוצרים עלול להוות מכשול כאשר אין תוכנית עסקית או חזון עסקי מגובש. במאמר זה נתאר כיצד ניתן לפשט את תהליך בחירת כיסאות בר מתאימים למסעדה שלכם תוך כדי חיסכון של זמן וכסף

 

חזון לפני הכול

כיסאות בר הם מרכיב הכרחי בכל מסעדה. ישנם עסקים המגבילים את השימוש בהם לאזור הבר אך מסעדות אחרות משלבות כיסאות בר איכותיים גם בחלל העסק במסגרת הקונספט העיצובי של המקום. לכן, בחירת כיסאות בר מתאימים מתחילה בגיבוש החזון החזותי. עוד לפני שרוכשים את הכיסא הראשון חייבים להחליט כיצד משלבים אותם. האם אתם רוצים שכיסאות הבר יבלטו, באמצעות צבעוניות או עיצוב ייחודי, או שאתם מעוניינים להבליט מרכיבים אחרים ולהצניע את כיסאות הבר. מבחינה זאת, איכותו של כיסא הבר תקבע במסגרת השתלבותו בחזון הכללי.

 

כולם מושפעים מכולם

במהלך תהליך גיבוש הקונספט של המסעדה, עדיף לשמור על ראש פתוח. גם אם אתם בטוחים שהרעיון שלכם הוא הכי טוב בעולם, אל תפסלו רעיונות אחרים. באותה מידה, יתכן שאתם חוששים שהחזון שלכם קלישאתי מדיי ואתם מתלבטים לגבי כיסאות הבר שלכם. בשני המקרים, תפקחו עיניים ותסתכלו סביבכם – גם באתר https://www.bar-d.co.il. כמו בתחומים אחרים, כל ענף המסעדנות מושפע מטרנדים, שמועצמים בשנים האחרונות באמצעות הרשתות החברתיות. אם אהבתם כיסא בר איכותי במסעדה או בר אחרים, והוא משתלב בחזון העיצובי שלכם, אל תחששו לשקול לעשות בו שימוש במסעדה שלכם.

 

אל תתעצלו, תנסו

עידן הקטלוגים המקוונים ברשת האינטרנט מאפשר גישה למאגרים עצומים של כיסאות בר ורהיטים אחרים. גם אם לא משתלם לייבא כיסאות מחו"ל, עצם הגישה לצורכי השראה יכולה לסייע לתכנון המסעדה. אך בסופו של דבר, במהלך תהליך הבחירה עצמו, לאחר שצפיתם בכיסאות בר שונים במרשתת, עדיף לנסות אותם לפני שרוכשים. כיסא בר איכותי חייב להיות נוח ופרקטי לשימוש. אם הוא כבד מדיי, הוא יקשה על הסועדים, המלצריות ומלצרים להעביר אותו ממקום למקום, כנדרש בכל מסעדה. מגע אישי תמיד יהיה עדיף על כל פני התרשמות אחרת, בלי פילטרים של אנשי מכירות ועמודי אינטרנט נוצצים.

 

דיל איכותי

רוב המסעדות חייבות להתחשב במגבלות תקציב בשלב התכנון, ובהרבה מקרים ישנן חריגות מהתקציב עקב בעיות בלתי צפויות. לכן יש צורך לפעול על פי תוכנית עסקית מוקפדת שתצמצם, ככל האפשר, את החריגות הכספיות. דרך אחת לצמצם עלויות היא רכישת כיסאות בר איכותיים, יד שניה, ממסעדות וברים הסוגרים את עסקיהם. עם זאת, במקרים רבים יתכן ומדובר ביד שלישית או רביעית. אחד הסיכונים במצב זה הוא שלמוצרים אלה אין "אבא ואימא" במקרה של בעיה כלשהי. לכן כדאי לשקול רכישת כל כסאות הבר שלכם מיצרן או ספק אחד. הזמנה גדולה יחסית של כסאות בר תאפשר גמישות גדולה יותר בתהליך ההתמקחות על המחיר ועל תקופת האחריות על המוצר. כמו כן, רכישה סיטונאית תאפשר לכם להתעקש על איכות המוצר מול הספק.

כיסאות פלסטיק

 

אולי יעניין אותך גם

טבח
בלוג האוכל
כיצד מתכננים מטבח תעשייתי?

  תכנון של מטבח תעשייתי שונה בצורה משמעותית מתכנון של מטבח ביתי. החל מסדרי הגודל של ציוד, כניסת ספקים, חומרים וכיו"ב, כל הדברים הללו דורשים

קרא עוד »
בצקים
בלוג האוכל
שלושה מתכונים למטבח החדש

רכשתם מטבח חדש בפנל מטבחים, החברה המובילה בארץ לעיצוב וייצור מטבחי יוקרה, ועכשיו ממש בא לכם לבשל משהו. בשבילכם בחרנו שלושה מתכונים מטריפים שתוכלו לבשל

קרא עוד »