• טלפון: 09-9511177
  • כתובת: שנקר 7, הרצליה פיתוח
  • להזמנת משלוחים: לחצו כאן
  • כשר
  • שתפו אותנו:
  • Language
  • משלוחיםטלפוןנווטו אלינו

    נקודות חשובות בתהליך הקמת מסעדה כשרה

    הקמה של מסעדה כשרה מחייבת אותנו לשלב בין הרצונות העיצוביים שלנו לבין הדרישות המפורטות של ההלכה היהודית. ההקפדה על הפרדה בין בשר לחלב והשאיפה שלנו לממש את הקונספט העיצובי הנבחר, מתחילה בתכנון אדריכלי מוקדם. הנה מספר נקודות חשובות אשר נוגעות לתהליך של הקמת מסעדה כשרה.

    בחירה בסכו"ם יוקרתי

    עיצוב מסעדות מרשימות מתחיל בבחירה של סכו"ם יוקרתי אשר יספק את הפלטפורמה המושלמת להגשה של כל מנה. יחד עם זאת, דרישות הכשרות מחייבות אותנו לבצע התאמות גם באספקט זה ומצריכות אותנו להשתמש בסכו"ם ייחודי להגשה של מנות חלביות ובסכו"ם ייחודי להגשה של מנות בשריות. חשוב לבחור בסטים שאינם תואמים באופן מלא ולא יגרמו לבלבול בקרב צוות העובדים שלכם.

    יצירה של כיורים נפרדים לחלב ולבשר

    חלל העבודה של מסעדה כשרה מחייב אותנו ליצור מתחם אשר עונה על הצרכים הפונקציונליים של צוות העובדים ועל הדרישות ההלכתיות המחמירות ביותר. משום שההלכה דורשת מאיתנו להשתמש בכיורים נפרדים להדחה של סכו"ם בשרי וסכו"ם חלבי, יש לבצע התאמות נקודתיות בעיצוב הפנים של המטבח. חשוב שתהיה הפרדה מוחלטת בין הכיורים ומומלץ להוסיף קאנט של שיש, אשר ימנע זליגה של מים בזמן העבודה.

    שימוש בגופי קירור פונקציונליים

    בכדי לעמוד בדרישות הכשרות, יש להשתמש בגופי קירור נפרדים לפרודוקטים החלביים ולפרודוקטים הבשריים. ברמה העיצובית והקולינרית זו אולי נשמעת בעיה, אך אם לוקחים בחשבון שברוב המקרים המוצרים השונים זקוקים לטיפול עדין בטמפרטורה שונה, זו לא באמת בעיה אמיתית. ניתן לבנות חדר קירור עבור מוצרי הבשר ולשלב מקפיא ייחודי למוצרי החלב והגבינות השונות.

    מקום לנטילת ידיים והקפדה על נטלן מעוצב

    משום שמרבית הלקוחות שלכם ירצו לקיים את כל המצוות הקשורות בסעודה כשרה, חשוב לתכנן מראש חלל אשר ישמש אותם לנטילת ידיים. מומלץ לבחור בכיור יוקרתי אשר יהיה שונה באופן מובהק מהכיור של חדר הרחצה ולבחור בנטלן דקורטיבי לשם ביצוע הפעולה. בשוק ישנם מגוון של נטלנים אשר עשויים ממתכת יוקרתית ומעוצבים באופן מוקפד, כך שאין כל סיבה לבחור בנטלן הפלסטיק הישן.

    בנייה של מזווה איכותי ושימוש באחסון חכם

    משום שדרישות הכשרות מחמירות במיוחד במוצרי הקטניות, חובה לבנות מזווה איכותי ולספק חללי אחסון אשר נהנים מדרגת אטימות גבוהה. מומלץ להשקיע מחשבה במיקום של כל ארון אחסון ולהעדיף פתרונות הזזה אשר מנצלים באופן מושלם כל פינה פנויה במטבח. ניתן לבחור בחללי אחסון שקופים - אשר יעניקו לכם הרמטיות מושלמת, בלי לוותר על יכולות ניהול המלאי החשובות כל כך.

    עיצוב מסעדות מרשימות, אשר עומדות בדרישות ההלכה, מצריך עיצוב אדריכלי מקצועי והיכרות עם כללי הכשרות הרלוונטיים לכל משימה. בעזרת תכנון מבעוד מועד והקפדה על כל הפרטים הקטנים, ניתן ליהנות ממסעדה שגם תהיה כשרה וגם תיראה נפלא.

    נקודות חשובות בתהליך הקמת מסעדה כשרה

    שתפו אותנו: