אתם מחפשים בשר איכותי? תכירו את Bakarus!
טריות ואיכות נתחי הבשר – המפתח לחוויית טעם מושלמת. בין אם אתם מעדיפים סטייק עסיסי צלוי היטב או מתמלאים בהנאה נכל ביס של צלי אסאדו
דף הבית » בשר
טריות ואיכות נתחי הבשר – המפתח לחוויית טעם מושלמת. בין אם אתם מעדיפים סטייק עסיסי צלוי היטב או מתמלאים בהנאה נכל ביס של צלי אסאדו
בשר טלה (כבש) הוא בשר רב תכליתי ובעל טעם ייחודי, ממנו נהנים תרבויות שונות במשך מאות שנים. הוא מעדן פופולרי, הנחשב לרך ועסיסי יותר מבשר בקר.
ערב בשרים הוא הזדמנות לבלות עם חברים, קרובים ומשפחה. אבל איך משדרגים אותו והופכים את האירוע הקרניבורי לחוויה יוצאת דופן? הנה כמה רעיונות שאולי לא
בישול סו וידאו קיים כבר זמן מה, אך הוא הפך לפופולרי רק לאחרונה בקרב בשלנים ביתיים. טכניקת בישול זו כוללת בישול מזון בשקית אטומה בוואקום
הכלל הראשון והחשוב ביותר שצריך ליישם בעת ארגון של יום הולדת נוגע לבחירה נכונה של קייטרינג. מי מכם שקראו את המדריכים הקודמים שלנו בנושא, יודעים
כולנו אוהבים לצלות בשר וכנראה משתמשים באותן שיטות צלייה מאז שהורינו עשו על האש. הגיע הזמן שנשדרג את חווית הצלייה ואת תהליך ההכנה של הבשר.
חובבי מעשנות, נוהגים בדרך כלל, להכין את אותם נתחי הבשר בכל פעם. הדבר נובע מתוך חיבה לנתחי בשר מסוימים, אותם הם יודעים להכין על הצד
אם אתם מחפשים מתכון מהיר וקליל, אך אחד שלא יראה כזה – סקלופיני היא התשובה שלכם. סקלופיני הינה מנה של פרוסות בשר או עוף
פיקניה הוא חלק מהפרה שקצת פחות פופלרי באזורנו, אך הוא עסיסי ועשיר בטעמים, ואל תתפתו לוותר על פס השומן שמלווה אותו. שורשיה של הפיקניה
מנת הפפרדלה ראגו בקר מזכירה לנו בניחוחותיה את מנת פסטת הבולונז המשלבת עגבניות, בצל ושום ומביאה את הטעם הקלאסי והמוכר שכ"כ הרבה זמן אנחנו מכירים,
בשר עשוי במעשנה זה חווית חובה לכל חובב בשר באשר הוא, וצלעות טלה במעשנה בכלל. מתכון להכנת צלעות טלה ברמה גבוהה וכמה טיפים שיוסיפו לכם
כל כך עסיסי, כל כך יוקרתי, כל כך מרשים וטעים וכן.. גם כל כך קל להכנה. קרפצ׳יו היא מנת בשר נא מאוד פופולרית ונחשבת בכל